Sjukling

Ligger hemma i sängen och typ dör av min förkylning! Det är hemskt orkar inte vara sjuk! Ska in till stan med familj sen, jag blir ju tvingad här. Vafan ska jag göra? Nej men vi hörs senare.


Åh snart så

Om ca 1 timme sitter jag i taxin påväg till Arlanda! Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar, för om några timmar är jag i det underbara landet Italien. Min favorit plats på jorden. Skriver ett snabbt inlägg innan jag lyfter sen hörs vi om 1 vecka.


Lunch

Snart blir det lunch och sedan möta Becca. Super mysigt vi ska till stan och sedan på Nästa Nivå som dom tydligen har döpt om Ung08 till. Helt stört tycker jag men jaja samma sak bara nytt namn. Har packat hela dagen idag och igår. Fast kom precis på att jag har glömt bort att packa ner tröjor så jag får skriva sen hejdå puss!


Gröna Lund

Idag har jag varit på Gröna Lund med Katarina, Henric och Mathias. Vi hade det trevligt, dock var det så långa köer så vi åkte därifrån. Strax innan vi gick stötte jag ihop med Olle. Inte träffat honom på länge så det va kul. Men skriver imorgon så vi hörs!


Smile, idiot. I love you.


Stulna år

Ligger i soffan och tittar på film med Henke och Katta. Den är riktigt bra, lite svår att förstå dock. Men perfekt för mig, den handlar om psykiskt sjuka människor och jag vill ju bli läkare inom psykiatri vården. Men tror att jag ska sova efter, vet inte riktigt än haha. Men vi hörs imorgon är jätte trött så jag orkar inte blogga.


Förlåt för dålig update

Oj vilken dålig uppdatering det varit! Måste be om ursäkt. Ligger just nu i badet, klockan är snart halv 11 och jag kände att ett nattbad skulle vara på sin plats. Men idag var jag i Skärholmen med Rebecca, sjukt kul. Vi råkade ta fel buss när vi skulle hem så vi hamnade på Bägarvägen. Ojoj. Haha invigde även mina nya byxor som jag köpte igår. Skit snygga älskar dom! Men nu ska jag koppla av och sen sova så vi hörs.


Tjejkväll

Ligger hemma på en madrass på golvet och har tjejkväll med Becca och Anna. Vi gick till centrum och handlade med ansiktsmasken på oss. Alla stirrade! Det va så sjukt roligt, vi hälsade på dom vi kände men alla låtsades som att dom inte kände oss! Dom som jobbade på Konsum höll på att dö av skratt. Men vi har tänt massa ljus, gått igenom hela mitt förråd för att hitta en ljusslinga. Så onödigt, aja puss skriver senare.


@Becca

Sitter hemma hos Becca med henne och Declan och kollar på film. Vi vet inte ens vad det är för film den går på 3:an just nu så det fick bli den. Den heter typ "Tom i bollen". Kom hit vid ca 11 tiden och ska sova här haha. förstår inte hur jag orkade gå hit hade precis krypit ner i sängen hemma när Becca smsade. Men är glad att jag är här, har inte träffat henne på 1 månad. Saknat min baby boo. Men skriver mer imorgon när jag har kommit hem.

 
Några bilder från idag, hehe dom rosa tabletterna är bara huvudvärkstabletter!
 

Min kväll igår

Igår åkte jag och Daniella in till stan och träffade Oliver och hans kompisar i 11 minuter och sen åkte vi till Rålis. Där träffade vi Rosalie och Simone och så fick vi värsta yolo känslan och hoppade i vattnet. Haha värsta jag någonsin gjort men vattnet va faktiskt riktigt varmt! Sen åkte vi till Kärrtorp och lämna av Simone och sen hem till Daniella för att sova. Men nu sitter jag hemma och dricker cola och äter popcorn, standard frukost.