Regniga dagar

Det är på regniga dagar som den riktiga Paula kommer fram. Strutar runt med en hatt på huvudet hemma och lyssnar på jazzmusik från början av 1900-talet. Haha oj den synen alltså! Den kan inte vara vacker, visserligen har jag tagit jazz lektioner men ändå. Att jag ens berättar det här för er, blir lite chockad själv faktiskt. Men klockan slår midnatt om 21 minuter så jag ska sova för imorgon ska jag jogga och till tandläkaren, roligt. Eller? Godnatt vi hörs.


Lat

Är så himla lat vet inte vad som har hänt? Har i vilket fall kollar på Star Trek och möblerat om mitt rum! Riktigt skönt, haha. Funderar på att dra ut på en jogging tur lite senare. Men vi får se.


Morgon promenad

Vi vaknade för en stund sen av att alla kom och satte sig och gjorde kaffe och började spela. Nakdelen med att sova på soffan. Så vi tog följde med hennes mamma på promenaden med hundarna. Så nu ska vi göra oss i ordning och först upp på listan står frukost.


Hårfärgning

Har hjälpt Tova att färga håret nu på kvällskvisten. Vi åkte in till Avesta på dagen och köpte hårfärg och lite andra förnödenheter. Sen gick vi och badade med hennes storebror och bara hängde på stranden och sen åt vi världens godaste mat som deras momo hade lagat! Gud så gott! Men nu ska vi ta och sova för imorgon blir det fest, puss.


Cykeln är vår bästa vän

Jag och Tova har cyklat i princip hela dagen. När vi hade vaknat så klädde vi på oss fyllde en flaska med vatten och tog cyklarna och cyklade i 3 timmar. Långt åt helvete cyklade vi, in i skogen och halvvägs till Avesta. Sen möte vi Alex och åkte till Avesta så köpte jag och Tova pringles och glass sen åkte vi hem och träffade Dennis och Jonathan och cyklade. Men nu kollar vi reprisen på Allsång på Skansen, ska gifta mig med Måns Zelmerlöw. Haha aja ska sova nu.


I'm alive

Vart inte uppäten av en björn inatt! Det va verkligen jätte läskigt att sova i tält, alla barnen sov där inatt. Ja jag är värsta fegisen! Trodde verkligen att jag skulle dö, Stockholm unge kallade Tovas mamma mig. Men idag ska vi cykla lite och sen träffa Alex så skriver ikväll.


Terrified

Vi sitter och väntar på att Tovas mormor, Julia och hennes kille Markus ska komma. Momo kommer ta vårt rum så vi kommer få sova på soffa men ikväll ska vi tälta och jag är livrädd, på riktigt. Har tältat 1 gång i mitt liv och det va i mitt vardagsrum! Men vi har bunkrat upp med Cola, Pringles och choklad så ska vi kolla på film på iPaden. Får skriva senare hur det gick, puss.

(står som en jag vet inte vad.)


Godnatt

Ligger i sängen med Tova och hon läser någon jävla lista för mig. Vi har haft en riktigt bra kväll/eftermiddag vi gick ner till stranden och badade och avslutade dagen ute på altanen. Spelade lite musik och bara hade det mysigt med hennes familj och Balder. Så sjukt underbart att komma till Dalarna och slippa allt som händer i Stockholm. Men imorgon ska vi in till Avesta så vi ska sova nu.

(en liten bild från när vi badade)


Iväg

Sitter och väntar på bussen, ska åka till Tova haha. Har inte varit uppe såhär tidigt på länge och min väska är för tung för att den här morgonen någonsin ska bli bra! Usch orkar inte ens blogga så jag gör det senare, puss.


Grattis bästavän

Puss puss älskar dig min ängel.


Planering

Ligger i sängen och planerar lite inför helgen. Det är trots allt sommarlov, haha. Åh nej. Nej men ska gör mig i ordning sen dra ut eller något vi hörs puss.


Vattenskoter

Har åkt vattenskoter hela dagarna ett tag, super kul. Älskar det verkligen! Men ska snart åka in till stan och möta Tova och Lollo. Så ska byta tröja för jag råkade spilla mjöl på den... Klantig man är.


Badat

Idag har varit en riktigt nice dag. Började med att jag gick ut och solade, sen åkte jag och träffade Balder och Ian. Sen drog jag vidare till Sara och Becca så tog vi ett litet kvällsdopp haha. Riktigt skönt men nu ska jag sova för hade tänkt att dra ut och springa imorgon bitti.